Turboplay fruitautomaat

De Turboplay fruitTurboplay fruitautomaatautomaat is een klassieker eerste klas, voor veel ervaren gokkers een van de kasten waarop het spelen begonnen is. Zoals de naam, Turboplay, al doet vermoeden kun je in een korte tijd een leuk zakcentje verdienen. Dit is een van de functionaliteiten die deze gokkast zeer aantrekkelijk maakt voor gokkers. Daarnaast is het spel eenvoudig en makkelijk in gebruik, waardoor de gokkast voor iedereen toegankelijk is.
Speel nu op deze online gokhal fruitautomaat van Simbat! (geen download nodig)

De Turboplay automaat bestaat uit vier rollen, afhankelijk van het spel (een onder- en bovenspel) wordt of met drie of met de volledige vier rollen gespeeld. Zoals bij de meeste gokkasten zijn de rollen voorzien van de gebruikelijke symbooltjes van het fruit en de bellen, waarmee prijzen gewonnen kunnen worden, uiteenlopend van twee tot tweehonderd credits bij een minimale inleg. Naarmate de speler met meer credits gaat spelen, zullen ook de prijzen toenemen. Per ronde dient de speler in ieder geval een credit in te leggen, maar er kan ook gespeeld worden met vier of zestien credits per spel.

Inmiddels kent de Turboplay een vernieuwde versie, de Turboplay Jackpot fruitautomaat, die geproduceerd is door het bekende Fruits4Real. In deze hernieuwde gokkast vind je de mogelijkheid om een jackpot te winnen, door vier mystery jokers op een rij te hebben. Hetzelfde spelletje, met een nog grotere prijzenpot dus!

Wees tijdens het gebruik van de gokkasten bewust van het feit, dat je met echt geld speelt, geef daarom nooit meer uit, dan je kwijt kunt. Het is eveneens mogelijk om het spel gratis te spelen, terwijl het plezier even groot blijft!